Publicerad: 2019-02-26

Ordförandeklubba

Kommunfullmäktige sammanträder 25 februari

Kommunfullmäktige i Vaggeryds kommun kallas till sammanträde i Sessionssalen, kommunkontoret, Skillingaryd, måndagen den 25 februari 2019 klockan 17:00

Sammanträdet inleds med en allmänpolitisk debatt.

Christer Holmgren, ordförande
Annika Hedvall, kommundirektör

Ärenden

• Sammanträdets kungörande
  • Upprop
  • Val av protokolljusterare samt fastställande av tid och plats för protokollets justering
  • Godkännande av dagordning
  • Interpellationer och frågor
  • Svar på interpellation till kommunstyrelsens ordförande angående industriområde Stigamo
  • Inkomna motioner och medborgarförslag
  • Medborgarförslag – Placering av postbrevlåda
  • Vaggeryds kommuns vision och värdegrund – förlängning
  • Valärenden
  • Delgivningar

Ledamot i kommunfullmäktige som är förhindrad att delta i sammanträdet ska anmäla detta till kommunledningskontoret, tel. 0370-67 80 00. Kallelse av ersättare sker genom kommunledningskontorets försorg.

Kallelse och handlingar

Filer tillgängliga för nedladdning
Ikon som illustrerar filtyp Filnamn Filstorlek Datum fil laddades upp

Direktsändning via webb-TV