Publicerad: 2019-04-15

Ordförandeklubba

Kommunfullmäktige sammanträder 29 april

Kommunfullmäktige sammanträder Kommunfullmäktige i Vaggeryds kommun kallas till sammanträde i Sessionssalen, kommunkontoret, Skillingaryd, måndagen den 29 april 2019 klockan 17:00.

Med anledning av behandling av årsredovisningen för 2018 bereds allmänheten tillfälle att ställa frågor med början klockan 17:00 enligt kommunfullmäktiges arbetsordning. Frågor kan inlämnas till kommunledningskontoret före sammanträdet om så önskas eller via e-post till kommunstyrelsen@vaggeryd.se.

Handlingar inklusive årsredovisning finns tillgängliga på kommunkontoret i Skillingaryd och på www.vaggeryd.se.

Christer Holmgren, ordförande
Annika Hedvall, kommundirektör

ÄRENDEN

• Interpellationer och frågor
  • Svar på interpellation till socialnämndens ordförande – Kommunens insatser för att stödja brottsoffer när det gäller våld i nära relationer
  • Svar på interpellation till kommunstyrelsens ordförande angående Kreativ Arena
  • Inkomna motioner och medborgarförslag
  • Medborgarförslag – Förbud mot tiggeri i kommunen
  • Årsredovisning och bokslut avseende verksamhetsåret 2018 för Vaggeryds kommun och kommunkoncern
  • Revisionsberättelse för 2018 – Beviljande av ansvarsfrihet
  • Miljöredovisning 2018 för Vaggeryds kommun
  • Årsredovisning och förvaltningsberättelse för räkenskapsåret 2018, Stiftelsen Regementsheden Skillingaryd
  • Taxor för rengöring/sotning och brandskyddskontroll
  • Beslut om antagande, Vindbruksplan Vaggeryds kommun
  • Ny översiktsplan Vaggeryds kommun
  • Lokalöversyn Socialnämnden
  • Biblioteksplan 2018-2022
  • Kulturplan för Vaggeryds kommun
  • Redovisning av motioner och medborgarförslag som inte är slutbehandlade
  • Valärenden

Välkommen att ta del av sammanträdet och lyssna till dina förtroendevalda!

Kallelse och handlingar

Filer tillgängliga för nedladdning
Ikon som illustrerar filtyp Filnamn Filstorlek Datum fil laddades upp

Direktsändning via webb-TV