Publicerad:

Kommunfullmäktige sammanträder 1 februari

Kommunfullmäktige i Vaggeryds kommun kallas till sammanträde i centrumlokalerna, Folkets hus, Vaggeryd, måndagen den 1 februari 2021 kl. 17:00.

Vaggeryds kommun följer folkhälsomyndighetens rekommendationer och vi vill därför undvika att många personer är på samma plats under flera timmar. Kommunfullmäktige kommer därför att gå från 41 ledamöter till 23 där majoriteten Femklövern blir 12 och övriga i oppositionen blir 11 ledamöter.

Du hittar ärendelistana längre ned på sidan. Du är också välkommen att ta del av mötet, vi rekommenderar att du följer via webb-tv på vaggeryd.se.

Mats Oskarsson, ordförande
Annika Hedvall, kommundirektör

Kallelse och handlingar

Kommunfullmäktige 2021-02-01länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster