Huvudmeny

Huvudgren:

Kommun och politik

Kontakt

twitter

Ställ en fråga
Information om dialogturnén

Delområden Vaggeryds kommun.

(Delområden Vaggeryds kommun. Klicka för större)

Hur kan kommunen tillsammans med föreningar, företagare och medborgare skapa bra förutsättningar för tillväxt och utveckling där vi bor?

Från oktober 2019 och fram till april 2020 kommer vi att genomföra 9 dialoger. Syftet är att fånga upp alla de frågor och idéer som invånarna inom respektive område tycker är viktiga.

Röster i alla åldrar är viktiga – kom och gör skillnad!

– Vi bygger framtiden tillsammans med våra företag, föreningar och invånare! Dialogerna kan ses som ett kreativt tillfälle, där syftet är att skapa en bild av hur de tycker att respektive delområde ska utvecklas. På så sätt kan vi fånga viktiga frågeställningar, skapa ett bra underlag för beslut och öka kvaliteten i vår planering, säger Gert Jonsson, kommunstyrelsens ordförande.

- Det är viktigt att alla i Vaggeryds kommun får möjlighet att vara delaktiga i kommunens utveckling. Därför hoppas jag att många, ung som gammal, kommer på respektive dialog och lyfter sina tankar och idéer. På så sätt är man med och bidrar och gör skillnad, avslutar Gert.

Aktuella dialoger

  • Vaggeryd 21 april
  • Skillingaryd 28 april

På grund av rådande omständigheter utvärderas nu möjligheten att ha dialogerna i digital form. Vi återkommer med mer information.

Tidigare dialoger

Frågor

Har du några frågor som är kopplade till någon av de 9 dialogerna är du välkommen att kontakta oss på samhallsplanering@vaggeryd.se eller telefon 0370-67 80 00.

Lämna gärna dina synpunkter om just ditt delområde i vår enkät »länk till annan webbplats

Hjälpte informationen dig?

Tack för att du hjälper oss förbättra webbplatsen!

Vad kan vi förbättra?
Senast uppdaterad:

2020-03-12

Sidansvarig:

Torbjörn Åkerblad

Här ger vi plats för att göra skillnad

En plats för möjligheter formad med tanke och omtanke. Där lusten är vår drivkraft och där glädjen smittar.

En plats med stark tradition för gränslöst skapande. Där gemensam vilja och kunskap får livet att lyfta och idéer att bli verklighet.

En plats i rörelse som bygger på mångfald och hållbarhet. Där allt är nära och alla har betydelse.

Läs mer om vår vision