Huvudmeny

Huvudgren:

Kommun och politik

twitter

Kontakt

Ställ en fråga
Bild på en sjuksköterska i blå arbetskläder och ett rosa stetoskop

Sommarjobba inom hälso- och sjukvård

Vill du hjälpa och stötta andra i deras vardag? Är du utbildad undersköterska eller läser du kanske till sjuksköterska eller läkare? Då är detta sommarjobbet för dig!

Välkommen att bli en del av ett härligt gäng med stor kompetens och flera års erfarenhet. Här har du möjlighet att växa som person och samtidigt samla på dig nya och viktiga erfarenheter i din resa till att bli specialistundersköterska, sjuksköterska eller läkare.

Vi söker dig som är ansvarsfull, flexibel och som gillar att jobba både självständigt och i team med andra.

Den här arbetsplatsen kännetecknas av humor och glädje samt en anda där alla hjälps åt och stöttar varandra. Här har du alltid någon nära till hands för stöd och goda råd.

Du inleder sommarjobbet med en introduktion på cirka två veckor. Du kommer också att ha en egen mentor som du alltid kan luta dig mot. Du erbjuds även möjligheten till en halvdag på vårdcentralens laboratorium för att träna venprovtagning.

För att kunna sommarjobba inom hälso- och sjukvårdsorganisationen måste du ha ett B-körkort.

Detta kommer du att få göra

När du sommarjobbar inom hälso- och sjukvården i Vaggeryds kommun kommer du ha ett omväxlande sommarjobb där du både jobbar i team med sjuksköterskor och självständigt. Du kommer att planera och genomföra delegerade arbetsuppgifter från kommunens sjuksköterskor och specialistundersköterskor.

Exempel på arbetsuppgifter är:

  • Venprovtagning
  • Såromläggning
  • Administrativa uppgifter
Hjälpte informationen dig?

Tack för att du hjälper oss förbättra webbplatsen!

Vad kan vi förbättra?
Senast uppdaterad:

Sidansvarig:

Jenny Hansen