Huvudmeny

Huvudgren:

Kommun och politik

twitter

Kontakt

Ställ en fråga
Sommarjobba inom IHR

Vill du vara med och skapa möjligheter för andra att leva ett tryggt och självständigt liv? Är du utbildad undersköterska, eller läser du kanske till arbetsterapeut, sjukgymnast, sjuksköterska eller läkare? Då är detta sommarjobbet för dig!

Målgruppen är medborgare i eget ordinärt boende. Målsättningen med intensiv hemrehabilitering är att personer i ordinärt boende ska bli så självständiga som möjligt i sina dagliga aktiviteter i hemmet och på det sättet få minskat eller inget behov av hemtjänst och kunna bo kvar hemma längre.

Teamet arbetar utifrån ett aktiverande- och rehabiliterande förhållningssätt med både individanpassad och aktivitetsinriktad träning och består av arbetsterapeut, fysioterapeut och undersköterskor som arbetar interdisciplinärt utifrån patientens individuella målsättning. I nära samarbete finns ordinarie hemtjänst och socialsekreterare, sjuksköterska finns tillgänglig vid behov.

Här har du möjlighet att växa som person och samtidigt samla på dig nya och viktiga erfarenheter i din resa till att bli specialistundersköterska, arbetsterapeut, sjukgymnast, sjuksköterska eller läkare.

Vi söker dig som är prestigelös, resultatinriktad, realistisk, och coachande. För att kunna sommarjobba inom IHR måste du ha ett B-körkort.

Du inleder sommarjobbet med en introduktion på cirka två veckor. Du kommer också att ha en egen mentor som du alltid kan luta dig mot.

Detta kommer du att få göra

Du kommer att ge stöd och hjälp i vardagen utifrån ett personcentrerat och rehabiliterande förhållningssätt till de personer som blivit beviljade insatsen IHR.

Exempel på arbetsuppgifter är:

  • Omvårdnads- och servicearbete
  • Delegerade HSL-uppgifter med fokus på rehabilitering.
Hjälpte informationen dig?

Tack för att du hjälper oss förbättra webbplatsen!

Vad kan vi förbättra?
Senast uppdaterad:

Sidansvarig:

Jenny Hansen