Huvudmeny

Huvudgren:

Kommun och politik

twitter

Kontakt

Ställ en fråga
Obs! Denna nyhet är från 2019-11-04 och kan vara inaktuell.

Publicerad:

David Norrfjärd

Kommunstyrelsens ordförande Gert Jonsson tillsammans med David Norrfjärd, ny kultur- och fritidschef i Vaggeryds kommun från 6 januari 2020.

Ny förvaltningschef för kultur- och fritidsförvaltningen

Kommunstyrelsen beslutade under onsdagen att tillsätta David Norrfjärd som ny förvaltningschef för kultur- och fritidsförvaltningen i Vaggeryds kommun.

David kommer närmast från ett uppdrag som grundskolechef i Jönköpings kommun. Han var varit chef i mer än 10 år inom både kommunal och privat verksamhet.

– Vi ser fram emot att ta del av Davids kunskaper och erfarenheter när det gäller arbetet med barn och ungdomar. Just samverkan mellan skolan och fritiden är jätteviktig, det finns mycket att utveckla och nya vägar att hitta. Vi har redan en väldigt bra verksamhet i Vaggeryds kommun som kan utvecklas ytterligare, säger Gert Jonsson, kommunstyrelsens ordförande.

– Uppdraget känns både spännande och roligt. Jag ser fram emot att tillsammans med medarbetare och chefer omsätta politiska målsättningar i handling för att skapa så mycket värde som möjligt för kommuninvånare och besökare. Min utgångspunkt är att ta vara på allt det positiva och framgångsrika som finns och sedan vidareutveckla det. Ett arbete som behöver växa fram i samarbete och dialog med medborgare, föreningar, medarbetare och chefer, säger David Norrfjärd.

David Norrfjärd tillträder tjänsten den 6 januari 2020.

Hjälpte informationen dig?

Tack för att du hjälper oss förbättra webbplatsen!

Vad kan vi förbättra?
Senast uppdaterad:

Sidansvarig:

Johan Lundell