Huvudmeny

Huvudgren:

Kommun och politik

twitter

Kontakt

Ställ en fråga
Obs! Denna nyhet är från 2017-08-03 och kan vara inaktuell.

Publicerad: 2017-08-03

Porträttbild Annika Hedvall, kommundirektör

Nya kommundirektören på plats

Den 1 augusti började Annika Hedvall som ny kommundirektör i Vaggeryds kommun.

– Det känns väldigt roligt att vara på plats. Jag har fått ett mycket fint mottagande och ser fram mot att få lära känna kommunen och medarbetarna, säger Annika.

Annika har många års erfarenhet av att leda kommunal verksamhet, hon har tidigare bland annat jobbat som socialchef och kommunchef.

– Det är stimulerande att arbeta i en politiskt styrd organisation, och jag har ett stort intresse för samhällsbygge och organisationsutveckling. Som kommundirektör har jag förmånen att få arbeta nära både medborgare och medarbetare. För mig är det viktigt med ett gott samarbetsklimat, transparens och respekt för varandras roller. Vaggeryd är en expansiv kommun där jag upplever att det finns ett stort engagemang, kompetens och framåtanda, och jag ser fram mot att få vara en del av kommunens fortsatta utveckling, säger Annika.

Annika bor i Ulricehamn, är 48 år, gift och har två vuxna söner. Bland sina fritidsintressen nämner hon segling, resor och litteratur.

– Vi är väldigt glada över att Annika är på plats och ser fram mot ett gott samarbete för att utveckla kommunen och vår organisation, säger Gert Jonsson (M), kommunstyrelsens ordförande.

Hjälpte informationen dig?

Tack för att du hjälper oss förbättra webbplatsen!

Vad kan vi förbättra?
Senast uppdaterad:

2017-08-03

Sidansvarig:

Alija Bucuk