Obs! Denna nyhet är från 2017-10-27 och kan vara inaktuell.

Publicerad: 2017-10-27

Karta och tidning

Snart är den HÄR!

I slutet av oktober blev det tredje och sista numret för 2017 av kommuntidningen HÄR färdigt. Tidningen kommer att delas ut till alla hushåll under vecka 44.

I kommande nummer, med temat dialog och delaktighet, kommer du bland annat att kunna läsa om hur man arbetar med just dialog och delaktighet på fritidsgårdarna och hur du kan påverka framtidens Östra Strand. Du kommer även kunna läsa om Nils Svensson och hur det kom sig att han utvecklade en sådan talang för möbeltillverkning och hantverk som tillsammans med Yngve Ekström och Swedese gjorde begreppet ”Scandinavian Modern” världsberömt.

Kan du inte hålla dig till nästa vecka? Då kan du läsa reportaget med Elin och Robin om framtidens Östra Strand och vikten av att vara med och påverka!

Tipsa oss

Har du tips eller förslag på reportage till kommande HÄR-nummer? Eller är du rent av intresserad av att skriva ett reportage? Tipsa oss eller skicka in din intresseanmälan till
press@vaggeryd.se.

2017-10-27