Huvudmeny

Huvudgren:

Kommun och politik

Kontakt

twitter

Ställ en fråga
Obs! Denna nyhet är från 2018-04-09 och kan vara inaktuell.

Publicerad: 2018-04-09

Landshövdingen på besök.

Nya landshövdingen på besök

Jönköpings läns landshövding, Helena Jonsson tillträdde sin tjänst den 15 januari 2018. Högst upp på dagordningen när hon tillträdde stod att åka runt och träffa länets kommuner och idag kom turen till Vaggeryds kommun.

Helena var på besök under förmiddagen och Gert Jonsson, kommunstyrelsens ordförande, Kenth Williamsson, andre vice ordförande och oppositionsråd samt Annika Hedvall, kommundirektör tog emot i kommunhuset.

– Vi hade ett givande samtal där vi fick berätta om Vaggeryds kommun och våra tankar inför framtiden. Vi pratade bland annat om integration, bostadsförsörjning och kompetensutveckling. Jag tycker vi har ett väldigt bra samarbete med Länsstyrelsen, säger Annika Hedvall.

– Jag har fått en positiv bild av Vaggeryds kommun och det var trevligt att komma hit. Kommunen växer och utvecklingen är positiv inom flera områden. Jag är imponerad av hur ni på ett genomtänkt sätt jobbar här, säger Helena Jonsson.

Hjälpte informationen dig?

Tack för att du hjälper oss förbättra webbplatsen!

Vad kan vi förbättra?
Senast uppdaterad:

2018-04-09

Sidansvarig:

Alija Bucuk

Här ger vi plats för att göra skillnad

En plats för möjligheter formad med tanke och omtanke. Där lusten är vår drivkraft och där glädjen smittar.

En plats med stark tradition för gränslöst skapande. Där gemensam vilja och kunskap får livet att lyfta och idéer att bli verklighet.

En plats i rörelse som bygger på mångfald och hållbarhet. Där allt är nära och alla har betydelse.

Läs mer om vår vision