Obs! Denna nyhet är från 2018-08-21 och kan vara inaktuell.

Publicerad: 2018-08-21

Duschhandtag som det strålar vatten ur.

Egen brunn som sinar och du behöver duscha?

Nu kan du som har problem med egen brunn som sinar duscha i Vaggeryds sim- och sporthall.

Från och med måndag 13 augusti erbjuder kommunen kommuninvånare som har problem med vattentillgången i egen brunn att duscha i Vaggeryds sim- och sporthall.

Kommunen vill nu erbjuda de som inte har tillräckligt med vatten en möjlighet att duscha. Vi har till att börja med öppet på det här sättet under vecka 33. Vi kommer sedan att utvärdera veckan och göra en bedömning om eventuell förlängning, säger Kent-Åke Svensson, sim- och sporthallschef i Vaggeryds kommun.

Kostnadsfria duschmöjligheter finns i källarens omklädningsrum (skyltar i entrén visar vägen). Lokalerna är tillgängliga måndag-fredag mellan klockan 06.00 och 19.00.

Nyheten uppdaterad 2018-08-21

Möjligheten att duscha är förlängd fram till annat meddelas. Kommunen stämmer regelbundet av vattennivåerna och gör en bedömning av behovet av att hålla lokalerna tillgängliga. Observera att skolan har tillgång till duscharna. Det kan därför bli trångt under skoltid.

2018-08-21

Johan Lundell