Obs! Denna nyhet är från 2018-08-17 och kan vara inaktuell.

Publicerad: 2018-08-17

Telefonnummer har bytt plats på röstkorten

På röstkorten som just nu delas ut inför valen den 9 september har telefonnummer till kommuner och länsstyrelser bytt plats.

Det är korrekta telefonnummer som anges på röstkortet, men de står på fel plats. Telefonnumret som anges till kommunen är telefonnumret till länsstyrelsen, medan det telefonnummer som anges till länsstyrelsen är telefonnumret till kommunen.

Tryckfelet har ingen betydelse för väljarens rösträtt och röstkortet går att använda som vanligt.

Valmyndigheten beklagar det inträffade.

2018-08-17

Johan Lundell