Obs! Denna nyhet är från 2018-08-20 och kan vara inaktuell.

Publicerad: 2018-08-20

Val 2018 - Röstmottagningsställen och förtidsröstning

Söndag den 9 september är det val till riksdag, kommun- och landstingsfullmäktige.

I ditt röstkort står vilket valdistrikt du tillhör och vilken vallokal du kan rösta i mellan klockan 08.00-20.00.

Särskilda röstmottagningsställen

För boende på landsbygden finns fyra särskilda röstmottagningsställen som håller öppet på valdagen den 9 september klockan 9.00-12.00 och 15.00-18.00, glöm inte att ta med ditt röstkort och legitimation:

• Bondstorps skola
  • Hagshults församlingshem
  • Tofthagaskolan
  • Åkers skola

Förtidsröstning på biblioteken

Från onsdagen den 22 augusti kan du förtidsrösta i Skillingaryd och Vaggeryds bibliotek under ordinarie öppettider.

Biblioteket i Skillingaryd håller extraöppet lördagen den 25 augusti, lördagen den 1 september och lördagen den 8 september kl 10-14.

Biblioteket i Vaggeryd håller extraöppet söndagen den 26 augusti och söndagen den 2 september klockan 10-14, samt på valdagen den 9 september kl 8-20.

Ta med röstkort och legitimation.

Kungörelse

Valnämnden i Vaggeryds kommun samlas till sammanträde onsdagen den 12 september kl 10.00 i Sessionssalen Skillingehus, Skillingaryd.

Ärenden:

• Den så kallade onsdagsräkningen.

Valnämnden i Vaggeryds kommun

2018-08-20