Obs! Denna nyhet är från 2018-08-23 och kan vara inaktuell.

Publicerad: 2018-08-23

Första avtalet tecknat på LogPoint-området för Vaggeryds kommun

Efter kommunstyrelsens arbetsutskotts sammanträde igår är det nu klart med det första avtalet på LogPoint-området för Vaggeryds kommun.

Avtalet är tecknat med Qvana AB som nu kan börja planera för byggnation inom det avstyckade området som är ca. 47 000 m².

Äntligen är det första avtalet för Vaggeryds kommun på LogPoint-området klart. Det känns fantastiskt bra och företaget har nu ett år på sig att komma igång. Vi har jobbat mycket med området och det är skönt att det resulterat i ett avtal, säger Gert Jonsson, kommunstyrelsens ordförande.

2018-08-23

Alija Bucuk