Obs! Denna nyhet är från 2018-10-08 och kan vara inaktuell.

Publicerad: 2018-10-08

Principbeslut om styret i kommunen

Femklövern i Vaggeryds kommun har fattat principbeslut om att fortsätta styra kommunen i majoritet.

Moderaterna, Centerpartiet, Kristdemokrateran, Liberalerna och Miljöpartiet i Vaggeryds kommun har fattat principbeslut med inriktning att fortsätta styra Vaggeryds kommun den kommande mandatperioden, 2019 - 2022.

Principöverenskommelsen innebär att partierna i femklövern ingår valteknisk samverkan. Partierna meddelar också att de ger Gert Jonsson fortsatt förtroende att som kommunstyrelsens ordförande fortsätta leda den politiska organisationen i Vaggeryds kommun.

2018-10-08

Johan Lundell