Obs! Denna nyhet är från 2018-12-10 och kan vara inaktuell.

Publicerad: 2019-03-29

Vi söker lokala producenter

Sallad.

Vaggeryds kommun har starta förarbetet inför kommande livsmedelsupphandling. Därför vill vi gärna komma i kontakt med livsmedelsproducenter och livsmedelsleverantörer i närområdet som är intresserade av att leverera livsmedel till kommunen.

Vår målsättning och ambition för det kommande arbetet är att möjliggöra för fler livsmedelsföretag att delta och lämna anbud i kommande livsmedelsupphandling.

Välkommen på informationsmöte

Du som är intresserad av att leverera livsmedel till kommunen är välkommen på informationsmöte den 11 december kl. 18:00 i sessionssalen, Skillingehus.

Du anmäler dig via formuläret nedan. Sista anmälningsdag är 7 december.

Har du några frågor eller funderingar är du välkommen att kontakta Tamara Modric, via kommunens växel, på tel 0370-67 80 00 eller via e-post: tamara.modric@vaggeryd.se

Anmäl dig till informationsmötet

2019-03-29