Huvudmeny

Huvudgren:

Kommun och politik

Kontakt

twitter

Ställ en fråga
Obs! Denna nyhet är från 2019-01-16 och kan vara inaktuell.

Publicerad: 2019-01-16

Nyckelknippa

Lägenheter hyrs ut på Talludden och Gullvivan

Den 13 juni 2018 beslutade kommunstyrelsens arbetsutskott att Talludden i Vaggeryd och Gullvivan i Skillingaryd ska användas för bostadsändamål.

Lägenheterna kommer i första hand att hyras ut till ungdomar som behöver lägenhet för studier eller arbete i kommunen samt till företag som har verksamhet på gång i kommunen och som har ett behov av lägenheter. Totalt kommer det att finnas cirka 30 lägenheter att hyra, hälften är 1:or (Talluden) och den andra hälften är 2:or (Gullvivan).

Hyreskontraktet skrivs på sex månader i taget och förlägs automatiskt om inget annat beslut tas. Månadsavgift är cirka 4000-5000 kr, vatten och värme ingår.

Tillträde
Talludden: snarast
Gullvivan: snarast

Vi ser ett stort behov av bostäder hos företagarnas arbetare och studenter. Därför kommer de att prioriteras i urvalet. Alla är välkommna att lämna in en intresseanmälan men vi vill gärna ha målsättningen att lägenheterna ska vara för studerande eller arbetande i kommunen. Prissättningen kommer att vara självkostnadspris och vi kommer inte att göra några vinster på det här, säger Gert Jonsson, kommunstyrelsens ordförande.

Intresserad?

Är du intresserad av att hyra lägenhet på Talludden eller Gullvivan, vänligen skicka in din intresseanmälan via formuläret nedan.

Hitta hit

Gullvivan i Skillingaryd

Talludden i Vaggeryd

Intresseanmälan

Jag vill hyra lägenhet på: * (obligatorisk)
Jag vill hyra lägenhet på:Hjälpte informationen dig?

Tack för att du hjälper oss förbättra webbplatsen!

Vad kan vi förbättra?
Senast uppdaterad:

2019-01-16

Sidansvarig:

Alija Bucuk

Här ger vi plats för att göra skillnad

En plats för möjligheter formad med tanke och omtanke. Där lusten är vår drivkraft och där glädjen smittar.

En plats med stark tradition för gränslöst skapande. Där gemensam vilja och kunskap får livet att lyfta och idéer att bli verklighet.

En plats i rörelse som bygger på mångfald och hållbarhet. Där allt är nära och alla har betydelse.

Läs mer om vår vision