Obs! Denna nyhet är från 2020-07-28 och kan vara inaktuell.

Publicerad: 2020-07-28

Iluutstration, många människor som på avstånd bildar en pratbubbla

Nu kan du bidra med dina tankar till kommunens vision

Politiker i Vaggeryds kommun inleder under våren 2019 samtal kring vår kommun och hur vi tillsammans kan förverkliga visionen om att vara en plats för att göra skillnad.

1 april är det dags för stor dialog i Fenixhallen när inbjudna representanter från många målgrupper tillsammans diskuterar och ger sin kunskap och perspektiv på frågor kopplade till kommunens vision. Efter dialogen kommer kommunens politiska företrädare formulera de slutliga målen för kommunen. Dialogen är en viktig nyckel i målprocessen.

Vill du bidra med dina tankar?

Även om du inte är med på mötet den 1 april så vill vi veta dina tankar om hur vi uppnår Vaggeryd kommuns vision genom att utvecklas inom områdena:

• Hållbar tillväxt och samhällsplanering
  • Utbildning, arbete och näringsliv
  • Kunskap, hälsa och fritid
  • Delaktighet, tillgänglighet och trygghet

Gå in på vaggeryd.se/dialog och ge dina tankar om vad som fungerar bra, kan utvecklas och önskat läge. Tack för att du vill vara med och bidra till vår vision och göra Vaggeryds kommun ännu bättre!

Fakta

Under ”100 röster på 180 minuter” kommer 100 personer runt 10 bord med blandade målgruppsperspektiv (politiker, förtroendevalda, föreningsrepresentanter, pensionärer, gymnasieungdomar, förvaltningschefer/vd, småbarnsföräldrar, fackligt engagerade i offentlig/privatsektor samt medarbetare i Vaggeryds kommun) att diskutera med hjälp av samtalsledare: Vad är bra nu? Vad kan bli bättre och utvecklas? Vad är ett önskeläge? Vad får vi inte glömma?

2020-07-28

Johan Lundell