Publicerad: 2019-04-04

Patrik Kinnbom börjar nytt jobb på Region Jönköping.

Näringslivschef lämnar Vaggeryd

Patrik Kinnbom, Vaggeryds Näringslivsråds näringslivschef, har sagt upp sig från sitt uppdrag. Han kommer att gå vidare till en ny tjänst på Region Jönköping som chef för innovation och företagande.

Patrik Kinnbom gör sin sista dag den 13 juni och börjar sin nya anställning på Region Jönköping den 12 augusti.

– Det är tråkigt att se Patrik lämna. Vi tackar honom för hans tid här och önskar honom lycka till i sin nya tjänst, säger Mårten Ewertsson, ordförande för näringslivsrådet.

2019-04-04

Alija Bucuk