Publicerad: 2019-07-03

Glad sommar och tack!

Kommundirektör Annika Hedvall och kommunstyrelsens ordförande Gert Jonsson önskar en riktigt fin sommar!

Direkt från invigningen av Bullerbyns förskola skickar kommundirektör Annika Hedvall och kommunstyrelsens ordförande Gert Jonsson en hälsning till medarbetare, kommuninvånare och förtroendevalda. I hälsningen summerar de en intensiv vår med mycket arbete och många träffar i form av bland annat medborgardialoger och företagsträffar.

- Innan sommarens ledighet vill jag passa på att rikta ett stort tack till alla medarbetare i Vaggeryds kommun. Till var enda en av er som bidrar till den fina utveckling som vi har, säger Annika Hedvall.

- Och jag vill även tacka alla de förtroendevalda som också nu ska gå på semester, säger Gert Jonsson.

2019-07-03

Johan Lundell