Publicerad: 2020-02-06

Miniräknare

"Drop in" om årsredovisningar för gode män och förvaltare

Överförmyndarkansliet GGVV bjuder in till ”drop in” avseende årsredovisningar 2019.

Vi finns på plats under följande tider och svarar på de frågor du har om din årsredovisning. Det går bra att lämna in din färdiga redovisning men observera att handläggarna inte granskar under kvällen.

Du har möjlighet att själv välja till vilken kommun du vänder dig. Ingen föranmälan krävs.
Under kvällen bjuds på kaffe och du får möjlighet att utöver handläggare träffa överförmyndare/ledamöter i överförmyndarnämnd.

Vi kommer också att dela ut en ny handbok med information för dig som är god man eller förvaltare i någon av våra kommuner.

Tider för drop in:

Kommun