Obs! Denna nyhet är från 2020-10-12 och kan vara inaktuell.

Publicerad:

Invigning av Ungdomsmottagningen och Fältsekreterarnas nya lokal

Måndag 5 oktober var det dags för invigning av ungdomsmottagningen och fältsekreterarnas nya lokal i Vaggeryd.

På måndagen var det invigning av ungdomsmottagningen och fältsekreterarnas nya lokal i Vaggeryd. Invigningscermonin livesändes och banden mellan Region Jönköpings Län och Vaggeryds kommun förstärktes ytterligare.

Kl 13:30 Invigning - Webb-TV
Invigningsceremoni med representanter och högtidstal från kommun, region och verksamheten (endast inbjudna gäster). Se invigningen i mediaspelaren ovan.

Kl 14:15 - 16:00 Öppet hus utifrån gällande covid-19 restriktioner

Ungdomsmottagningen och Fältsekreterarnas nya lokal hittar du på Järnvägsgatan 17, Vaggeryd.

Banden knöts

Hanna Magnusson (barnmorska), Kathleen Sandberg (undersköterska), Reshat Shabani (fältare), Theresia Karsznia (barnmorska) och Patricia Magnusson (fältare) knyter banden när nya lokaler för ungdomsmottagningen och fältsekreterarna invigs.

Knutna händer bildar en ring

Johan Lundell