Huvudmeny

Huvudgren:

Näringsliv och arbete

Kontakt

twitter

Ställ en fråga
Supported Employment

Arbetsmarknadsenheten använder en metod kallad Supported Employment (SE) som har som grundtanke att alla människor har arbetsförmåga. Villkoret är att man hittar rätt arbete med uppgifter som utgår från den enskildes starka sidor och erfarenheter samt att arbetsmiljön är passande.

Vem kan få en SE-coach?

Supported Employment vänder sig till dig som är arbetssökande och har behov av extra stöd för att finna, få och behålla ett arbete. En coach, utbildad i metoden kommer att stötta dig på vägen mot självförsörjning. Det är din motivation, dina intressen, önskemål, resurser, erfarenheter och behov som står i centrum.  Tillsammans skapar vi en handlingsplan för hur din väg till lämpligt arbete ska se ut eller om du önskar att studera.

I Supported Employment arbetar vi även tillsammans med handläggare på Arbetsförmedlingen, Försäkringskassan och vid behov med kontakter med vården.  Arbetsrehabiliteringen sker i nära samarbete med aktuella kontakter. Vi har lång erfarenhet av samverkan med både privata företag och offentliga arbetsgivare.

Kontakta gärna mig om du har frågor inom området

Supported Employment-coach
Linda Christoffersson
Tel: 0393-67 86 88
E-post: linda.christoffersson@vaggeryd.se

Hjälpte informationen dig?

Tack för att du hjälper oss förbättra webbplatsen!

Vad kan vi förbättra?
Senast uppdaterad:

2018-08-01

Sidansvarig:

Kristina Dahlqvist

Här ger vi plats för att göra skillnad

En plats för möjligheter formad med tanke och omtanke. Där lusten är vår drivkraft och där glädjen smittar.

En plats med stark tradition för gränslöst skapande. Där gemensam vilja och kunskap får livet att lyfta och idéer att bli verklighet.

En plats i rörelse som bygger på mångfald och hållbarhet. Där allt är nära och alla har betydelse.

Läs mer om vår vision