Huvudmeny

Huvudgren:

Näringsliv och arbete

twitter

Kontakt

Ställ en fråga
Bild på Vaggerydsdagen 2019.

Samarbeten inom handel, service och besöksnäring

Vår erfarenhet är att det är inspirerande att starta och driva företag i Vaggeryds kommun. Vårt näringsliv präglas av en öppen och välkomnande inställning där du snabbt blir en del av de olika affärsnätverken. Här kan du läsa mer om samarbeten inom handel, service och besöksnäring.

Vår lilla stad: Föreningen för Handel & Service i Vaggeryds kommun

Handelsföreningen Vaggeryd/Skillingaryd välkomnar alla aktörer inom handel, service och besöksnäring att bli medlemmar. Inom handelsföreningen samarbetar företagen inom evenemang, tidning, rabatthäften och presentkort. Läs mer om Handelsföreningen som också går under namnet "Vår lilla stad":

Smålands turism

Smålands Turism har i uppdrag från sin ägare, region Jönköpings län, att fungera som regionens expertorganisation inom besöksnäringen. Smålands turisms uppdrag är att främja besöksnäringen i länet, bland annat genom omvärldsbevakning, företagsutveckling och kontakt med utvalda marknader mot målgrupper i olika delar av världen.

Vaggeryds kommun samverkar med Smålands turism.

Träffar som Vaggeryds kommun anordnar

Vaggeryds kommun bjuder in till träffar i olika sammanhang, bland annat frukostträffar för hela näringslivet och särskilda frukostträffar för besöksnäringen. Genom att följa vårt nyhetsbrev och hålla ögonen på kalendern får du information om nästa träff:

Hjälpte informationen dig?

Tack för att du hjälper oss förbättra webbplatsen!

Vad kan vi förbättra?
Senast uppdaterad:

Sidansvarig:

Simone Kamm