Huvudmeny

Huvudgren:

Näringsliv och arbete

twitter

Kontakt

Ställ en fråga
Karta som visa Vaggeryds läge i Sverige och Skandinavien

Ledig industrimark i Vaggeryds kommun

Välkommen till Vaggeryds kommun! Vi har många bra lägen för etablering av industrier, lager eller annan verksamhet. På Båramo, norr om Skillingaryd finns tomter med närhet till kombiterminalen och möjlighet till industrispår och på Götaström och Stödstorp samt på Logpoint Södra Stigamo finns både större och mindre tomter med skyltläge mot E4:an.

Logistikregion Jönköping- Vaggeryd - Nässjö

Vaggeryd har under flera år samverkat med grannkommunerna Jönköping och Nässjö i syfte att stärka länets profil inom lager och logistik. Denna samverkan har framförallt märkts på Elmias stora logistik- och järnvägsmässor – Future Transport och Nordic Rail.

Vår ambition är att lyfta fördelarna med att etablera sig i mitten av Sverige med närhet och smidiga kommunikationer på väg, järnväg och flyg till storstadsregionerna i såväl Norden som övriga Europa. Att vi dessutom har en högskola i framkant när det gäller flera spetsutbildningar inom lager och logistik, stärker våra argument ytterligare.

Industriområden i Vaggeryds kommun

Vaggeryds kommun har  två centralorter bara milen från varandra, Vaggeryd och Skillingaryd samt flera mindre tätorter. Vi har ledig industrimark på de flesta av dessa platser, vilket möjliggör olika sorters etableringar med olika behov och storlekar.

I menyn hittar du mer information om kommunens industriområden med ledig mark. De är ordnade utifrån sin geografiska placering – från Logpoint längst upp i norr närmast Jönköping till Båramo och Götaström i söder närmast Värnamo.

Hjälpte informationen dig?

Tack för att du hjälper oss förbättra webbplatsen!

Vad kan vi förbättra?
Senast uppdaterad:

2020-02-13

Sidansvarig:

Simone Kamm