Huvudmeny

Huvudgren:

Näringsliv och arbete

Kontakt

twitter

Ställ en fråga
Flygbild över Båramo industrimområde och Vaggeryds kombiterminal. Foto: Örjan Carlström

Götaström och Båramo industriområde, Skillingaryd norra

Götaström och Båramo industriområde i Skillingaryd har ett unikt bra läge med tanke på E4:an och närheten till Vaggeryds kombiterminal med direktlänk till Göteborgs Hamn via den miljövänliga järnvägen.

Detta område har tidigare marknadsförts som Vaggeryds Logistic Center. I området finns industritomter mellan 5000-100 000 kvm. Priset är110 kr/kvm. Skyltläge i första byggnationslinjen mot motorväg 210 kr/kvm.

På Båramo, väster om järnvägen, erbjuder vi detaljplanerad industrimark med möjlighet till egna industrispår. Sommaren 2011 invigde elektronikkedjan Expert sitt nya centrallager på 60 000 kvadratmeter på området. På plats finns också Vaggeryds kombiterminal, som drivs av PGF Terminal. Här erbjuds all möjlig service som logistikintensiva verksamheter kan tänkas efterfråga.

På Götaström industriområde, som du hittar på östra sidan järnvägen, finns planlagd industrimark både med och utan skyltläge mot E4:an. Här är byggförhållandena näst intill idealiska med mycket sant och begränsade nivåskillnader.

Här hittar du idag företag som Kinnarps, Landmann, Stackes Hydraulik och möbeldesignföretaget A2/Strömslund. Närmaste avfart är Skillingaryd Norra - avfart 88.

Hjälpte informationen dig?

Tack för att du hjälper oss förbättra webbplatsen!

Vad kan vi förbättra?
Senast uppdaterad:

2020-01-09

Sidansvarig:

Alija Bucuk

Här ger vi plats för att göra skillnad

En plats för möjligheter formad med tanke och omtanke. Där lusten är vår drivkraft och där glädjen smittar.

En plats med stark tradition för gränslöst skapande. Där gemensam vilja och kunskap får livet att lyfta och idéer att bli verklighet.

En plats i rörelse som bygger på mångfald och hållbarhet. Där allt är nära och alla har betydelse.

Läs mer om vår vision