Huvudmeny

twitter

Möbler - Minibranschdag!

Är du nyfiken på att höra mer om våra succéevent Inside Swedish Design, nu senast i Stockholms Auktionsverk? Och vad säger trendspanarna om framtiden för Möbelklustret?

Vårt digitala branschseminarium den 22 april har fokus på svensk möbelindustri i förändring - hur ser framtiden ut? Här är några smakprov från programmet som vi sänder från Wog Trälänk till annan webbplats i Vaggeryd:

Succé i Auktionsverket

New York 2018, Paris 2020 och Stockholm 2021. Ingen har väl missat att vårt designevent Inside Swedish Design i Stockholms Auktionsverk den 8–13 februari blev en stor succé. Denna kreativa mötesplats med digitala talks och fantastiskt hållbar och unik design fick stort genomslag hos media, bransch och publik. Och många viktiga frön såddes för framtiden. Vår projektledare Christine Ingridsdotter berättar om eventet och varför det blev en sådan succé.

Vi bygger broar

Vi bygger redan starka broar tillsammans. Forskning, formgivning och möbelindustri har en enorm kompetens och kapacitet tillsammans. Men vi måste börja prata ännu mer med varandra. Kunskap som sätts i rörelse är en förutsättning när vi presenterar vårt svenska varumärke ute i Europa och världen.
Vad krävs mer för att utmana för en hållbar framtid för svensk möbelindustri?
Ulrika Johansson Ståhl och Torsten Hild, branschexperter och forskare, berättar om arbetet med att sätta kunskap i rörelse.

Trendspaning i framtiden

Vart är vi på väg? Hur ser Möbelklustrets roll och position ut om 5 år när vi trendspanar inom digital kommunikation och marknadsföring? Susanne-Kikki Israelsson och utbildningsbolaget Hyper Island har spännande visioner och blickar framåt mot 2027 - är Möbelklustret en community då kanske?

Förutom detta är medlemmar välkommen till möbelklustrets årsmöte som början 15.00.

Självklart vill du också vara en del av vår “svenska möbelfamilj”. Möbelklustret håller inte bara vår viktiga Möbelriksdag. Vi samlar ständigt branschen till inspirerande event och möten. Det är här det händer spännande saker - året om.

Anmäl dig här senast den 20 april.länk till annan webbplats