Huvudmeny

twitter

Workshop för företag som vill påbörja sin AI-resa

Visste du att ett stort utnyttjande av AI (Artificiell intelligens) kan fördubbla ett företags tillväxtpotential – jämfört med ett lågt utnyttjande? Vi vet. Bara tanken kan kännas hisnande tekniskt och avancerat. Men vi är övertygade om att när du börjar upptäcka möjligheterna med AI, kommer du förstå att det inte alls behöver vara det.

Den 21 oktober välkomnar vi dig att delta i en grundläggande AI-workshop, där du får inspiration och kunskap kring hur AI kan skapa affärsnytta och nya kundvärden för ditt företag eller din organisation. Och du, inga förkunskaper krävs för att delta!

Under workshopen får du:

  • Grundläggande förståelse för AI
  • Inspiration, omvärldsbevakning och goda exemel inom AI-området
  • Delta i diskussioner och reflektion för hur just ditt företag kan påbörja sin AI-resa

Som deltagare får du inte bara den värdefulla möjligheten att bolla dina tankar med andra företagare i samma sits. Du får även träffa forskare från JAIL (Jönköpings AI-LAB, Jönköpings University) och affärsutvecklare från Science Park, som är specialiserade inom området.

När?

Torsdagen den 21 oktober kl.08.15-12.15

Var?

Online. En digital mötesinbjudan kommer att skickas till dig senast en dag innan eventstart.

För vem?

Etablerade företag i Jönköpings län med upp till 249 anställda inom alla branscher, med en omsättning på upp till 500 msek.

Vad behöver jag för att delta?

En dator med internetuppkoppling.

Anmälan:

Anmäl dig i länken.länk till annan webbplats Eventet har begränsat med platser (8 företag) så vänta inte med att anmäla dig. Vår rekommendation är att två personer från varje företag deltar. Vid frågor eller avanmälan kontakta Petrus Ekbladh på petrus.ekbladh@sciencepark.se. Anmälan är öppen t.o.m. den 20 oktober.

AI Readinesslänk till annan webbplats

Eventet arrangeras som en del av projektet AI Readinesslänk till annan webbplats, som bjuder på såväl inspiration som nya insikter och kunskap genom coachning, workshops, forskning och föreläsningar. Vi hjälper ditt företag att höja kunskapsnivån om vilka möjligheter som finns med AI och hur du kan konvertera dessa möjligheter till ökad affärsnytta. När du deltar i våra insatser får du också tillgång till länets mest gedigna nätverk inom Artificiell Intelligens – ett ovärderligt kontaktnät inför ditt företags fortsatta utveckling.

Projektet behandlar även området responsible AIvikten av att skapa etiska ramar vid tillämpning av AI.