Huvudmeny

twitter

Föreläsning "Arbetsplatsen efter pandemin" med Göran Adlén

Välkommen till "Arbetsplatsen efter pandemin", en föreläsning för dig som vill veta mer om hur arbetsplatsen förändrats när vi nu ska öppna samhället igen. Göran Adlén är en av Sveriges mest eftertraktade föreläsare och vi kan nu erbjuda ett unikt tillfälle för er att höra honom. Föreläsningen genomförs i Värnamo den 22 oktober och är en del av ESF-projektet Kompetensutveckling Småland. Det finns också möjlighet att följa föreläsningen online. Anmäl dig idag, först till kvarn gäller! Sista anmälningsdatum 15 oktober.

Arrangör: Campus Värnamo

Kursmål/Syfte

Föreläsningen handlar om hur vi får till en arbetsplats som blir en mix av den fysiska arbetsplatsen och där man jobbar på distans. Hur bygger vi en företagskultur i en hybrid-värld och får en organisation som verkligen fungerar?

Föreläsningen bygger på forskning som Göran sammanställt, och ger hans syn på denna i en mix av tankar, inspiration och konkreta verktyg.

Målgrupp

Ledare, medarbetare och medarbetarrepresentanter från företag i projektet Kompetensutveckling Småland.

Datum och plats

22 oktober kl. 10.30-12.00, genomförs både online och på plats i Gummifabriken, Jönköpingsvägen 15, Värnamo. Notera om du vill vara på plats eller distans i din anmälan.

Information hur du ansluter får du i kallelsen som vi skickar ut några dagar innan.

Anmälan

Sista dag för anmälan 15 oktober. Bindande anmälan.

Läs mer och anmäl dig här.länk till annan webbplats