Huvudmeny

Huvudgren:

Näringsliv och arbete

twitter

Kontakt

Ställ en fråga
Publicerad:

Kompetensbarometern 2024

Nu har du möjlighet att påverka utvecklingen av kompetensförsörjningen i vår region genom att svara på enkäten Kompetensbarometern 2024

Som vi alla vet har god kompetensförsörjning en avgörande betydelse för både företag och kommuner. Det är också en nyckelaspekt för att säkerställa hållbar tillväxt och framgång på lång sikt. För företag är god kompetensförsörjning viktig för att främja innovation, öka effektivitet och attrahera talanger. För kommuner innebär kompetensutveckling ekonomisk tillväxt och social stabilitet.

Resultatet av 2023 års Kompetensbarometer har redan lett till flera åtgärder som förbättrar möjligheterna att få tag på rätt kompetens. Vi har bland annat fått fler utbildningsplatser på samtliga yrkesprogram vid länets gymnasier och myndigheten för yrkeshögskolan har beviljat tjugofem nya yrkeshögskoleutbildningar till Jönköpings län.

Just nu har du chans att påverka utvecklingen i vår region genom att svara på några få enkätfrågor i Kompetensbarometern. Med en klar uppfattning om hur kompetensbehoven ser ut på kort och lång sikt blir det enklare att planera de utbildningsinsatser som behövs framöver.

Vi hoppas du vill ta dig tid att svara på enkäten som du hittar här;

Nyheter från vaggeryd.se/naringsliv

Hjälpte informationen dig?

Tack för att du hjälper oss förbättra webbplatsen!

Vad kan vi förbättra?
Senast uppdaterad:

Sidansvarig:

Jennie Svensson