Huvudmeny

Huvudgren:

Näringsliv och arbete

Kontakt

twitter

Ställ en fråga
Obs! Denna nyhet är från 2016-08-11 och kan vara inaktuell.

Publicerad: 2016-08-11

Tre män framför hus

Årets företagare är utsedd

Vaggeryds kommun gratulerar Håkan Gustavsson (VD), Claes Nord och Roger Andersson på Elbyrån som har utsetts till årets företagare i Vaggeryds kommun av Näringslivsrådet och Företagarna i Jönköpings län.

Motiveringen för årets företagare lyder:

Elbyrån har med ett långsiktigt och kontinuerligt utvecklingsarbete visat att det är möjligt att bedriva lönsamt företagande inom den konkurrensutsatta el- och kommunikationsbranschen. De har verkat för miljö- och hållbarhetsfrågor samtidigt som de har behållit ett starkt lokalt engagemang för Vaggeryds näringsliv, föreningsliv och skola. Genom sitt engagemang bidrar Elbyrån till att Vaggeryds kommun är en plats som gör skillnad.

Företaget har utvecklat affärstänkandet i takt med marknadens nya innovationer inom el- och kommunikations­tjänster. Som ägare till Vaggeryds kommuns första elbil, innehav av egen solenergi­anläggning samt aktiva inom ledbelysningens frammarsch står de redo för framtidens utmaningar på kundernas villkor och ett stort samhällsansvar.

Utöver företagandet är Elbyrån även aktiva och bidrar med aktiviteter som stärker ortens närings-, kultur- och föreningsliv. Elbyrån har bl.a. arrangerat en konstutställning och vårkonsert i samband med Vaggeryds kommuns – konst- och kulturhelg.

Årets Företagare i Vaggeryds kommun

Årets företagare delas varje år ut till en företagare som utfört en prestation i sin kommun och som genom sitt sätt att vara fungera som en förebild för andra företagare. Det är Företagarna som står bakom Årets Företagare. Utnämnt företag deltar sedan även i Företagarnas process om att utse Årets företagare på regional- och riksnivå.

Kriterierna för bli nominerad som Årets företagare är följande:

  • Ska äga och driva ett företag
  • Vara en ledare och förebild
  • Vara kreativ och innovativ
  • Ha lönsamhet och tillväxt, långsiktig
  • Formella krav, ej nyligen dömd i domstol m.m.
Hjälpte informationen dig?

Tack för att du hjälper oss förbättra webbplatsen!

Vad kan vi förbättra?
Senast uppdaterad:

2016-08-11

Sidansvarig:

Alija Bucuk

Här ger vi plats för att göra skillnad

En plats för möjligheter formad med tanke och omtanke. Där lusten är vår drivkraft och där glädjen smittar.

En plats med stark tradition för gränslöst skapande. Där gemensam vilja och kunskap får livet att lyfta och idéer att bli verklighet.

En plats i rörelse som bygger på mångfald och hållbarhet. Där allt är nära och alla har betydelse.

Läs mer om vår vision