Huvudmeny

Huvudgren:

Näringsliv och arbete

twitter

Kontakt

Ställ en fråga
Obs! Denna nyhet är från 2017-07-31 och kan vara inaktuell.

Publicerad: 2017-07-31

Barn cyklar på trehjuling

Vill du göra skillnad som förskollärare?

Förskolan är en viktig plats för barns utveckling. I din roll som förskollärare bidrar du till samhällets demokratiarbete där barn ska inhämta och utveckla kunskaper och värden.

Just nu har vi flera spännande och intressanta tjänster att söka som förskollärare. Vi söker dig som vill göra skillnad och lägga grunden för ett livslångt lärande för barnen i Vaggeryds kommun!

– Det är roligt att arbeta som förskollärare i Vaggeryds kommun. Kommunen satsar väldigt mycket på att expandera och bygger nya förskolor samt renoverar de äldre som vi har. Jag tycker att det är en möjligheternas kommun, där man kan arbeta på många olika sätt. Vi har både den lilla förskolan att erbjuda och vi har de stora förskolorna att erbjuda för dem som lockas av det, säger Anna Benfante, förskolechef i Vaggeryds kommun.

– Vi har ett utforskande arbetssätt och arbetar utifrån barnens frågor och nyfikenhet. ReMidas material är ett viktigt verktyg i våra lärprocesser. Vi ser en stor glädje, lust och kreativitet i vår verksamhet, säger Hanna Eklund, förskollärare i Vaggeryds kommun.

Hjälpte informationen dig?

Tack för att du hjälper oss förbättra webbplatsen!

Vad kan vi förbättra?
Senast uppdaterad:

2017-07-31

Sidansvarig:

Alija Bucuk