Huvudmeny

Huvudgren:

Näringsliv och arbete

Kontakt

twitter

Ställ en fråga
Obs! Denna nyhet är från 2018-04-24 och kan vara inaktuell.

Publicerad: 2018-04-24

Tre personer i arbetskläder

Prova på att sommarjobba med människor!

Vill du prova på att arbeta med människor? Kanske är det ett framtida yrke för dig eller kan det ge dig värdefull erfarenhet för framtiden? Vi har ett stort behov av semestervikarier under sommaren. Störst behov finns inom vård- och omsorgsboenden, hemtjänsten och gruppbostäder.

Utvecklande arbete

Inom socialförvaltningen finns många olika arbetsplatser där det gemensamma för alla våra verksamheter är att arbetet är omväxlande, meningsfullt, socialt, och utvecklande. Du kan bland annat arbeta inom äldreomsorgen vilket innebär hemtjänst, vård och omsorgsboende, eller inom funktionshinder omsorgen som exempelvis kan innebära arbete inom gruppbostad eller boendestöd.

Vi ger dig som vill sommarjobba chansen att arbeta extra under våren, så känner du att det vore bra med extra pengar redan nu? Sök jobb hos oss!

Vet du inte om det är din grej att arbeta med människor? Då är du välkommen att ta kontakt med oss så får du komma och hälsa på i våra verksamheter!

Arbetar du båda perioderna kommer du få månadslön, vilket innebär en lön redan i juni!

Filmer – kollegor berättar

Nedan publicerar vi några korta filmklipp där personal berättar om sitt jobb och vardagliga händelser i arbetet. Det finns också en film som visar några av alla medarbetare och yrken med Sveriges viktigaste jobb – i Vaggeryds kommun.

Hjälpte informationen dig?

Tack för att du hjälper oss förbättra webbplatsen!

Vad kan vi förbättra?
Senast uppdaterad:

2018-04-24

Sidansvarig:

Alija Bucuk

Här ger vi plats för att göra skillnad

En plats för möjligheter formad med tanke och omtanke. Där lusten är vår drivkraft och där glädjen smittar.

En plats med stark tradition för gränslöst skapande. Där gemensam vilja och kunskap får livet att lyfta och idéer att bli verklighet.

En plats i rörelse som bygger på mångfald och hållbarhet. Där allt är nära och alla har betydelse.

Läs mer om vår vision