Huvudmeny

Huvudgren:

Näringsliv och arbete

Kontakt

twitter

Ställ en fråga
Obs! Denna nyhet är från 2018-03-22 och kan vara inaktuell.

Publicerad: 2018-05-14

Text Jobbchansen mot lila bakgrund

Jobbchansen 22 mars på Fenix

22 mars är företagare och arbetssökande välkomna till Jobbchansen på Fenix kultur- och kunskapscentrum i Vaggeryd. Ett enkelt koncept för att skapa en mötesplats för arbetgivare och dig som söker jobb. Jobbchansen arrangeras av Arbetsförmedlingen i samarbete med kommunen.

Arbetsgivare presenterar sig själva och sina uppdrag. Arbetssökande lyssnar och får möjlighet att lämna sin ansökan och prata med arbetsgivarna.

Just nu söker Vaggeryds kommun och flera företag efter vikarier till sommaren – detta är en bra chans för dig som vill få jobb i sommar!

Kom ihåg att ta med CV, gärna med foto av dig själv.

Tid: 22 mars kl 14:00–15:30

Plats: Fenix 2, Fenix kultur- och kunskapscentrum, Verner Malmstens väg 1, Vaggeryd.

Anmälan och frågor: Vill ditt företag delta, eller har du frågor? Kontakta Katrin Svensson på Arbetsförmedlingen, tel: 010 488 63 79 eller e-post: katrin.svensson@arbetsformedlingen.se

Om jobbchansen som koncept

Konceptet har körts framgångsrikt i Jönköping under 10 år. De arbetsgivare som har deltagit anser att det är mycket bättre när de får möjlighet att träffa arbetssökanden än enbart få skriftliga ansökningar via post eller e-mail. Personkemin ger många gånger bättre resultat än ansökningshandlingar.

Vi tvingar inte någon att komma till Jobbchansen. Vi vill bara att arbetssökande kommer av eget intresse, är nyfiken på företaget och ser möjligheten till ett arbete.

Hjälpte informationen dig?

Tack för att du hjälper oss förbättra webbplatsen!

Vad kan vi förbättra?
Senast uppdaterad:

2018-05-14

Sidansvarig:

Alija Bucuk

Här ger vi plats för att göra skillnad

En plats för möjligheter formad med tanke och omtanke. Där lusten är vår drivkraft och där glädjen smittar.

En plats med stark tradition för gränslöst skapande. Där gemensam vilja och kunskap får livet att lyfta och idéer att bli verklighet.

En plats i rörelse som bygger på mångfald och hållbarhet. Där allt är nära och alla har betydelse.

Läs mer om vår vision