Huvudmeny

Huvudgren:

Näringsliv och arbete

twitter

Kontakt

Ställ en fråga
Publicerad:

Jörgen Johansson med El-Agenten fick utmärkelse för Årets Företagare 2020! Här delades priset ut av Daniel Fransén, representant för Företagarna.

Jörgen Johansson med El-Agenten fick utmärkelse för Årets Företagare 2020! Här delades priset ut av Daniel Fransén, representant för Företagarna.

Nominera Årets Företagare & Årets Unga Företagare i Vaggeryds kommun 2021

Nu är det dags att nominera den företagaren som du tycker förtjänar att ta hem det prestigefyllda priset Årets Unga Företagare & Årets Företagare i Vaggeryds kommun 2021. Du är välkommen att nominera flera personer om du önskar.

Årets Företagare har delats ut i drygt 20 år på lokal och regional nivå. Sedan 2007 koras även Årets Företagare i Sverige. Utmärkelsen ges till en företagare som visat prov på att vara extra kreativ och företagsam, och som fungerar som en inspirationskälla och förebild för andra företagare.

Företagarna delar ut Årets Företagare för att vi vill lyfta fram människan bakom företaget. Vi vill synliggöra de företagare som genom sitt engagemang och entreprenörskap jobbar hårt för att driva och utveckla sina verksamheter och göra allt bättre affärer. Bättre affärer leder till tillväxt som ger välstånd, något som alla vill ha. Duktiga företagare bidrar genom sina idéer och sitt arbete till att samhället utvecklas.

Det råder inget tvivel om att den svenska tillväxten i mångt och mycket ligger i händerna på de svenska företagarna. De kommersialiserar och säljer goda idéer. Det är det som skapar tillväxt, leder till arbetstillfällen och i sin tur till välstånd då hela 4 av 5 jobb skapas av små och medelstora företag. Därför ligger det i allas intresse att lyfta fram de goda förebilderna. Det är därför cirka 225 av landets kommuner är delaktiga i arbetet kring utmärkelsen Årets Företagare.

Företagarnas samarbetspartner UC kontrollerar att de mätbara kriterierna är uppfyllda (ha uthålligt god lönsamhet och inte ha några allvarliga betalningsanmärkningar). Juryn bedömer kriterierna; genom gott ledarskap vara en god förebild och ambassadör för företagare samt visa prov på att vara extra kreativ och företagsam på ett sätt som bör premieras.

Årets Unga Företagare delas ut till en framgångsrik företagare under 35 år.

Hjälpte informationen dig?

Tack för att du hjälper oss förbättra webbplatsen!

Vad kan vi förbättra?
Senast uppdaterad:

Sidansvarig:

Simone Kamm