Huvudmeny

Huvudgren:

Näringsliv och arbete

twitter

Kontakt

Ställ en fråga
Publicerad:

Upphandlingsdialogen på Vaggeryds kommun den 19 september 2022 lockade företagare som ville höra mer om hur man säljer varor och tjänster till kommunen.

Upphandlingsdialog och anbudsskola lockade företagare

Vaggeryds kommun bjöd igår in till en Upphandlingsdialog och anbudsskola, där företagare fick lyssna på hur upphandlingar går till och testa på skarpt att söka till en upphandling.

Dialogen ägde rum under måndagskvällen i kommunhuset i Skillingaryd.

Vaggeryds kommun genomför varje höst en upphandlingsdialog som riktar sig till företag som är intresserade av hur upphandlingsprocessen fungerar, hur Vaggeryds kommun jobbar med upphandlingar, samt få chansen att testa på att själv lägga anbud på en testupphandling.

– Om du missade vår upphandlingsdialog och vill ge dig in i upphandlingar med Vaggeryds kommun så ska du inte tveka att höra av dig till oss, säger Tamara Modric, upphandlare på Vaggeryds kommun.

Tips! Vaggeryds kommun använder sig av e-avrop Länk till annan webbplats. där upphandlingar läggs ut. På e-avrop kan du prenumerera på upphandlingar under den CPV-kod som är relevant för ditt företag. Kontakta kommunens upphandlare via mail upphandling@vaggeryd.se om du har frågor.

Hjälpte informationen dig?

Tack för att du hjälper oss förbättra webbplatsen!

Vad kan vi förbättra?
Senast uppdaterad:

Sidansvarig:

Simone Kamm