Huvudmeny

Huvudgren:

Näringsliv och arbete

twitter

Kontakt

Ställ en fråga
Publicerad:

Emigration Expo 2024

Europas största mötesplats för arbetssökande och arbetsgivare går av stapeln i Nederländerna i april, 2024. Nu har du möjlighet att vara med och forma regionens deltagande där för att förbättra kompetensförsörjningen i vår region.

Region Jönköping har i dagarna påbörjat planeringen av mässdeltagandet under Emigration Expo, 2024. Som ett led i detta arbete har det tagits fram en enkät med syfte att skapa en bild av den kompetens som eftersöks i länet, detta för att ge bästa resultat av mässdeltagandet. Vill du vara med i arbetet att förbättra kompetensförsörjningen i vår kommun ber vi dig vänligen att fylla i enkäten nedan. Enkäten är helt anonym.

Information om Emigration Expo

Emigration Expo är Europas största mötesplats för arbetssökande och arbetsgivare. De runt tvåhundra utställarna lockar årligen cirka 12 000 besökare, de flesta från Nederländerna och Belgien. Bland dessa finns både arbetssökande, studenter och entreprenörer med en vilja att emigrera och söka sig till andra länder. Varje år flyttar runt 177.000 människor från Nederländerna till andra delar av världen. De flesta av dessa är välutbildade och har redan börjat läsa språk som förberedelse inför en framtida flytt.

Den här mässan är en matchmaking av kompetens och kompetensbehov helt enkelt och Region Jönköpings län samt en del av länets kommuner brukar vara på plats för att visa upp regionen som plats att verka, leva och bo i med syfte att locka kompetens både till länets näringsliv men även till dess offentliga verksamheter.

Nyheter från vaggeryd.se/naringsliv

Hjälpte informationen dig?

Tack för att du hjälper oss förbättra webbplatsen!

Vad kan vi förbättra?
Senast uppdaterad:

Sidansvarig:

Jennie Svensson