Huvudmeny

Huvudgren:

Näringsliv och arbete

twitter

Kontakt

Ställ en fråga
Publicerad:

Besöksnäring: Småland hjälper dig att synas online!

Nu har Smålands Turism möjlighet att erbjuda ditt företag hjälp att synas online – helt kostnadsfritt! Träffa deras digitala coacher som tar fram en plan efter just ditt företags utmaningar.

Har du funderat på hur dina besökare hittar till ditt företag? Och vad det är som får dem att boka en övernattning, en upplevelse eller ett bord för kvällens middag?
När besökaren kan se dina öppettider och kontaktuppgifter på Google, hitta till din webbsida, inspireras av bilder i sociala medier och läsa tidigare besökares omdömen på exempelvis TripAdvisor känner besökaren sig tryggare att genomföra en bokning. Och när hela Smålands utbud är tillgängligt online kan besökaren planera både inför och under resan, vilket gör att vi tillsammans blir en mer attraktiv plats att besöka.

Få hjälp av en digital coach

Varje företag får 6 timmar med en coach från Metagruppen som är experter på att hjälpa företag att öka sin digitala närvaro. Först gör coachen en analys av ditt företags nuläget för att sedan ta fram en mediaplan. Analysen går igenom hur företaget syns online med exempelvis webbsidan, SEO, sociala medier, annonseringar, sökord, marknadskommunikation, konkurrenter etc. Efter det bokar ni ett coachsamtal där du själv väljer om du vill träffa coachen digitalt eller på plats hos ditt företag.

Coachsamtalet baseras på analysen samt vilken förmåga och mål du har med företagets verksamhet framåt. Efter det tar MetaGruppen fram en handlingsplan med mål och riktlinjer som coachen presenterar för företaget. Handlingsplanen följs upp för att hjälpa och eventuellt justeras för att ditt företag ska uppnå den bästa digitala närvaron.

Erbjudande för dig i Småland

Smålands Turism har möjlighet att hjälpa 100 företag som arbetar inom besöksnäringen i Småland. Det kan exempelvis vara hotell, bed and breakfast, aktivitetsföretag, restaurang, café, konferensanläggning, event och konsertarrangör, hembygdsgård, gårdsbutik eller museum.

Då det finns ett begränsat antal platser hör vi av oss med bekräftelse när ditt företag blivit antaget.

Erbjudandet gäller besöksnäringsföretag i hela Småland och är ett samarbete mellan Smålands Turism, Destination Småland och Region Kalmar län. Med stöttning från EU och Tillväxtverket.

Nyheter från vaggeryd.se/naringsliv

Hjälpte informationen dig?

Tack för att du hjälper oss förbättra webbplatsen!

Vad kan vi förbättra?
Senast uppdaterad:

Sidansvarig:

Jennie Svensson