Huvudmeny

Huvudgren:

Näringsliv och arbete

twitter

Kontakt

Ställ en fråga
Publicerad:

Vision Days 2024

Vision Days: en satsning för att stärka näringslivet och företagandet i GGVV-området med mål att sätta nationellt fokus på vår viktiga tillverkningsregion. De här dagarna visar vi hur vi genom god samverkan kan stärka vår region ytterligare, både regionalt, nationellt och internationellt i så kallad Gnosjöanda.

Här kommer en inbjudan och hälsning från näringslivscheferna i Business Gnosjöregionen gällande vår kommande stora satsning Vision Days som går av stapeln 17-20 september, vecka 38, 2024.

Vision Days är vår gemensamma satsning för att stärka näringslivet och företagandet i GGVV-området. Vårt mål är att sätta nationellt fokus på vår viktiga tillverkningsregion och visa hur vi genom god samverkan kan stärka vår region ytterligare, både regionalt, nationellt och internationellt i så kallad Gnosjöanda.

Årets fokus, ”On: The Gnosjö Way”, syftar till att utforska framtiden och betydelsen av Gnosjöandan inom områden som innovation, samverkan och attraktion. Detta gör vi under veckan genom olika föreläsningar, diskussioner och workshops där vi tillsammans närmar oss framtidens företagande och Gnosjöandan 2040.

Veckan är helt kostnadsfri och med våra olika teman under veckan kommer ni som bolag ha möjlighet att bjuda med både företagsledare, ägare, marknadsförare, HR-personal och kanske till och med kunder och leverantörer till de olika eventen. Vision Days riktar sig både till ägare, företagsledare, medarbetare, politiker, näringslivet och studenter.

För att göra detta event möjligt söker vi sponsorer som vill vara med och stödja Vision Days.
Detta är en unik möjlighet för ert företag att visa ert engagemang för regionens utveckling och samtidigt få exponering inför ett brett spektrum av deltagare från näringslivet i alla fyra kommuner.

Vi skulle vara oerhört tacksamma om ni överväger att stödja Vision Days som sponsor. Tillsammans kan vi göra en bestående skillnad för vår regions framtid och fortsätta att bygga på den starka grund som Gnosjöandan utgör.

Om ni är intresserade av att veta mer om sponsringsmöjligheter eller har några frågor, tveka inte att kontakta någon av oss näringslivschefer eller vår projektledare Kristin Danås.

Se till att boka in vecka 38 i kalendern redan nu.

Vi ser fram emot möjligheten att samarbeta med er för att göra Vision Days till en succé!

Med vänliga Hälsningar,

Business Gnosjöregionen

Anki Hansson, Näringslivschef Värnamo Kommun
Eric Liljendahl, Näringslivschef Gnosjö Kommun
Johan Thorsell , Näringslivschef Vaggeryds Kommun
Niclas Hiljemark, Näringslivschef Gislaveds Kommun

Läs mer om Vision Days och dess innehåll:

https://bgr.se/vision-days/ Länk till annan webbplats.

Vision Days 17-20 september

Vision Days 2024.

Nyheter från vaggeryd.se/naringsliv

Hjälpte informationen dig?

Tack för att du hjälper oss förbättra webbplatsen!

Vad kan vi förbättra?
Senast uppdaterad:

Sidansvarig:

Jennie Svensson