Huvudmeny

twitter

Kontakt

Ställ en fråga
Om vaggeryd.se

Kommunens webbplats är gjord för att vara tillgänglig, lättanvänd och användbar för så många som möjligt. Bäst fungerar den om du använder en senare version av en modern webbläsare i dator, mobil eller läsplatta.

Hitta och navigera på webbplatsen

Det finns olika sätt att hitta den information och navigera på webbplatsen. Ett sätt är att navigera dig fram genom att välja rätt ingång (eller ämnesområde) i toppmenyn, ett annat sätt är att använda sökfunktionen längst upp. Du kan också välja att visa sidor i bokstavsordning i en A-Ö-lista.

Snabbkommandon

Följande snabbkommandon används på Vaggeryd kommuns webbplats.

0 - Om webbplatsen
1 - Startsida
2 - Nyheter
3 - Webbkarta
4 - Sökfunktionen
7 - Kontakt

Hur du använder snabbkommandon beror på vilken webbläsare och vilket operativsystem du använder. I Windows ska du vanligen hålla ned Alt-tangenten och samtidigt trycka det önskade snabbkommandot och sedan trycka på Enter-tangenten.

På Mac används Ctrl-knappen plus önskat snabbkommando.

Kontakt

Högst upp på varje sida finns en knapp som heter Kontakt. Kontaktfliken öppnas eller stängs när du klickar på den. Kontaktuppgifterna som visas i den öppna fliken kan variera på olika sidor, det beror på att kontakten är relaterad till det innehåll som sidan visar. Kontaktuppgifter till vår växel visas alltid längst ned på alla sidor.

Fönster och länkar

Länkar till andra platser på webbplatsen öppnas i samma fönster/flik. Länkar som leder till andra webbplatser öppnas däremot i nytt fönster/ny flik. Även länkar till pdf-filer öppnas i ett nytt fönster.

Pdf-filer och Acrobat Reader

På vaggeryd.se finns en del av informationen i pdf-format. För att kunna läsa dessa måste du ha en ibland ha en PDF-läsare. Många webbläsare kan visa PDF-filer annars finns det många gratis program att använda.

Ansvar för vaggeryd.se

Kommunledningskontorets kommunikatörer har ett övergripande ansvar för innehållet och den grafiska formen på kommunens webbplats.

Det dagliga arbetet med webbplatsen sköts av ett flertal webbredaktörer på förvaltningarna tillsammans med sidansvariga. Sidansvarig har ansvar för den publicerade sidan och för att informationen är saklig och korrekt. Vem som är sidansvarig anges i sidfoten på varje sida. Vi reserverar oss för felskrivningar och felaktig information, men jobbar hela tiden på att innehållet ska vara rätt och lätt att förstå.

Kontakta webbplatsansvarig

press@vaggeryd.se

Bilder på webbplatsen

Allt bildmaterial på Vaggeryds kommun webbplats är skyddat av lagen om upphovsrätt. Detta innebär att du måste få vårt tillstånd för att använda någon av våra bilder. Observera att vi inte kan lämna tillstånd att använda alla bilder.

Fotografer

Bilder och illustrationer på webbplatsen är tagna eller skapade av Vaggeryds kommun, friköpta från bildbyråer eller tagna av Fotograf Mattias Bokinge (Bokinge Bild), om inget annat anges.

Personuppgifter

All vår behandling av personuppgifter sker utifrån bestämmelserna om integritetsskydd i personuppgiftslagen (PUL).

Hjälpte informationen dig?

Tack för att du hjälper oss förbättra webbplatsen!

Vad kan vi förbättra?
Senast uppdaterad:

Sidansvarig:

Johan Lundell