Huvudmeny

Huvudgren:

Omsorg och hjälp

twitter

Kontakt

Ställ en fråga
Obs! Denna nyhet är från 2017-01-04 och kan vara inaktuell.

Publicerad: 2017-01-04

Två personer hälsar

Anita Jonsson och Lotta Damberg.

Invigning av Navets nya lokal

Tisdagen den 17 maj var det invigning av Navets nya lokal på Furugården i Vaggeryd. Navet är en av två mötesplatser för seniorer och anhöriga i kommunen.

Invigningen började med att Anita Jonsson, äldre- och anhörigkonsulent på kommunen höll ett tal, där berättade hon om den nya lokalen och vilket lyft det har blivit. Nu finns det två lokaler för äldre och anhöriga - en som ligger på Jupiter i Skillingaryd och Navet som ligger på Furugården i Vaggeryd.

– Vägen hit har varit lite krokig och lång men nu äntligen har vi vår fina lokal klar och vi kan nu erbjuda två mötesplatser för äldre och anhöriga i Vaggeryds kommun. Det är vi oerhört stolta och glada över säger, Anita.

Inspirationsföreläsning med Mickan Thor

Därefter tog Mickan Thor som är uppväxt i Nävelsjö, strax utanför Vetlanda över. Hon berätta om sitt liv och hur livet vände när hon sade upp sig från sin tjänst som ekonomiredaktör 2014 för att följa sin dröm och satsa på författande och fotograferande. Det blev en riktig rivstart det året och hon gav bland annat ut fyra böcker.

– Det var en väldigt inspirerande och bra föreläsning med Mickan där hon delar med sig av diverse olika anekdoter som format hennes väg fram till livet som författare, säger Anita.

Bildspel:

Mickan Thor.

Mickan Thor.

Besökare
Tårtor
Besökare på invigningen fikar
Gert Jonsson med besökare
Hjälpte informationen dig?

Tack för att du hjälper oss förbättra webbplatsen!

Vad kan vi förbättra?
Senast uppdaterad:

2017-01-04

Sidansvarig:

Alija Bucuk