Huvudmeny

Huvudgren:

Omsorg och hjälp

twitter

Kontakt

Ställ en fråga
Obs! Denna nyhet är från 2017-06-22 och kan vara inaktuell.

Publicerad: 2017-06-22

Familjecentralen i Vaggeryd

Nya familjecentralen öppnar måndagen den 20 februari

Nu är det dags för nya familjecentralen i Vaggeryd att slå upp portarna i före detta C Svensson smedja, på Sveavägen 4, intill sim- och sporthallen Vaggeryd. Kl. 9–12 är det öppet för föräldrar med barn i åldrarna 0–6 år under måndagen. Sedan gäller ordinarie verksamhet och öppettider som vanligt i de nya lokalerna.

Förskolläraren Helena Andersson utlovar tårtkalas under dagen. För lite festligt ska det ju vara även om det inte är själva invigningen. Under vecka 7 har man jobbat intensivt med de sista detaljerna och slutstädning av lokalerna för att kunna välkomna besökarna i de nya lokalerna.

Personal på familjecentralen

Förskolläraren Helena och Rållan som är språkstödjare ser fram emot att öppna nya familjecentralen.

Familjecentralen är en samverkan mellan Region Jönköpings län som har kvinnohälsovård och barnhälsovård och kommunen som står för öppna förskola och socialtjänst. I de nya lokalerna skapas förutsättningar för ännu bättre verksamhet.

Välkomna alla föräldrar och barn!

Invigning av familjecentralen

Själva invigningen av familjecentralen kommer att vara den 3 april. Då kommer politiker och olika företrädare att bli inbjudna. På eftermiddagen blir det sedan öppet hus för allmänheten.

Hjälpte informationen dig?

Tack för att du hjälper oss förbättra webbplatsen!

Vad kan vi förbättra?
Senast uppdaterad:

2017-06-22

Sidansvarig:

Alija Bucuk