Huvudmeny

Huvudgren:

Omsorg och hjälp

twitter

Kontakt

Ställ en fråga




Obs! Denna nyhet är från 2019-01-18 och kan vara inaktuell.

Publicerad: 2019-01-18

Bris generalsekreterare på besök i kommunen

Magnus Jägerskog.

Psykisk ohälsa bland unga har ökat sedan 1985. Under onsdagen besökte Magnus Jägerskog, generalsekreterare på Bris, Vaggeryds kommun för att prata om just psykisk ohälsa bland unga.

Dagen arrangerades av socialförvaltningen men även representanter från barn- och utbildningsförvaltningen och kultur- och fritidsförvaltningen fanns på plats.

Syftet med dagen var att vi tillsammans ska lägga en grund för hur vi i kommunen ska jobba vidare med psykisk ohälsa bland barn och vilka insatser som vi ska sätta in. Vi tittade också på vad vi gör bra idag men också vad vi kan utveckla, säger Hanna Schoeneck, en av de ansvariga för dagen.

Dagen började med att Magnus föreläste om psykisk ohälsa bland barn och delade med sig av tips och erfarenheter från hur BRIS arbetar.

Det blev en lyckad dag och det var en bra blandning av diskussion och föreläsning. Vi hade workshop på eftermiddagen, där vi fick möjlighet att diskutera de senaste forskningsrapporterna och hur vi över förvaltningsgränserna kan jobba, avslutar Hanna.

Magnus Jägerskog föreläser.
Hjälpte informationen dig?

Tack för att du hjälper oss förbättra webbplatsen!

Vad kan vi förbättra?




Senast uppdaterad:

2019-01-18

Sidansvarig:

Alija Bucuk