Huvudmeny

Huvudgren:

Omsorg och hjälp

twitter

Kontakt

Ställ en fråga
Publicerad: 2020-04-14

En hand håller i byggklossar med illustrationer från vård omsorg.

Till dig som vill göra en insats inom vård och omsorg

Socialförvaltningen i Vaggeryds kommun befinner sig i ett läge som är ansträngt men under kontroll, men vi vet också att läget imorgon kan vara ett helt annat. Mot bakgrund av detta förbereder vi oss nu genom att förstärka bemanningen inom vård och omsorg.

Vill du göra skillnad och ge det lilla extra i en tid av stora utmaningar? Har du ett genuint intresse för andra människor och deras välbefinnande? Då är du välkommen att söka jobb hos oss i Socialförvaltningen i Vaggeryds kommun. Hos oss är du viktig och gör skillnad i andras vardag.

Arbetsuppgifter

Arbetsuppgifterna kommer att anpassas efter din utbildnings- och erfarenhetsbakgrund samt verksamhetens behov. Du kommer främst att arbeta med att ge omsorg, vård och service. I detta ingår många stimulerande och varierande arbetsuppgifter.

För dig som är legitimerad sjuksköterska kommer arbetet att bestå av sedvanliga sjuksköterskeuppgifter där du är en viktig del av en god och patientsäker vård.

Behovet i verksamheterna kan se annorlunda ut från dag till dag, vilket innebär att du kommer bli placerad där du behövs som mest. De verksamhetsområden som du kan komma att bli placerad inom är:

  • Särskilt boende
  • Hemtjänst
  • Gruppbostad (LSS)
  • Socialpsykiatrin
  • Kostenhet
  • Nattpatrullen
Hjälpte informationen dig?

Tack för att du hjälper oss förbättra webbplatsen!

Vad kan vi förbättra?
Senast uppdaterad:

2020-04-14

Sidansvarig:

Johan Lundell