Huvudmeny

Huvudgren:

Omsorg och hjälp

twitter

Kontakt

Ställ en fråga
Publicerad:

Flicka på cykel

Upptäck det värdefulla och omväxlande sommarjobbet inom vård och omsorg!

Att sommarjobba på ett äldreboende eller inom hemtjänsten kan bli din väg in i arbetslivet och ge dig minnen för livet.

Varje dag och varje patient är unik, vilket innebär att din arbetsdag varierar och sällan blir enformig. Här får du chansen att lära dig nya saker och utvecklas. Tillsammans med ett härligt arbetslag kommer du att uppleva en meningsfull arbetsdag fylld med värdefulla uppgifter.

Innan du börjar sommarjobba får du en ordentlig introduktion och utbildning. Du får möjlighet att testa om jobbet är rätt för dig. Ingen tidigare erfarenhet eller kunskap krävs.

Du kommer att lära dig allt du behöver veta under din tid som sommarjobbare. Du behöver inte vara ”rädd för att du inte kan”.

Du kommer alltid att jobba tillsammans med erfaren personal. Du kommer aldrig vara ensam. Inom hemtjänsten gör du dina egna rundor, med det finns alltid erfaren personal tillgänglig.

Tänk att få möjlighet att göra en positiv skillnad i någons liv.

— Det är så roligt på jobbet! De äldre blir så glada när vi kommer och säger tack för allt. Deras ögon glittrar. Så svarar Linda Toftgård Gustavsson på frågan hur det är att jobba på Furugården.

— Det är ett fritt jobb med stor variation, att jobba i hemtjänsten. Man träffar brukarna i deras eget hem och får stötta dem i stora som små behov. Ingen dag är den andra lik och det passar den som tycker om att ta eget ansvar, säger hemtjänstens områdeschef Ann-Charlott Bard Gunnarsson.

Våga testa att jobba inom vård- och omsorg!

Är du osäker om jobbet passar dig? Det finns möjlighet att ”prova-på”, att ”testa” om du känner att du trivs med ett jobb inom detta område.

Vi kan garantera att du får en rikare erfarenhet av livet. Genom att sommarjobba hos oss ökar också dina möjligheter till extrajobb på kvällar och helger. Våga testa! Genom att arbeta med äldre och sjuka människor gör du en viktig samhällstjänst. Det här kan vara din väg in i arbetslivet och känna att du har en meningsfull uppgift.

Hjälpte informationen dig?

Tack för att du hjälper oss förbättra webbplatsen!

Vad kan vi förbättra?
Senast uppdaterad:

Sidansvarig:

Christin Henryd