Huvudmeny

Kontakt

twitter

Ställ en fråga
Publicerad: 2019-03-20

Tekniska kontoret bygger ut bostadsområden

Tekniska kontoret fortsätter att bygga ut bostadsområden i Vaggeryd. På Götarps hage bygger vi om dikena och på Västra strand är det snart dags att avverka skog inför etapp 2.

Den här veckan börjar tekniska kontoret att bygga om dikena vid Götarps hage för att leda om dem på annat håll. Arbetet beräknas pågå cirka en månad framöver. Under tiden kommer transportfordon att köra fram och tillbaka till området.
De kor som har funnits på platsen kommer att fortsätta att beta som vanligt i sommar men inhägnaden kommer att flyttas längre österut.

Avverkning på Västra strand

Under april börjar tekniska kontoret även att avverka skog inför starten av etapp 2 på Västra strand. Det innebär att vi kommer att ta ner träd där husen ska stå och lämna en remsa med skog längs med Bondstorpsvägen. Planen är att en cykelväg ska gå utmed skogsremsan. I samband med detta kommer skog att avverkas även vid travbanan norr om Bondstorpsvägen. Hänsyn kommer att tas till den bäck som finns på området.

 

Hjälpte informationen dig?

Tack för att du hjälper oss förbättra webbplatsen!

Vad kan vi förbättra?
Senast uppdaterad:

2019-03-20

Sidansvarig:

Linda Viskic

Här ger vi plats för att göra skillnad

En plats för möjligheter formad med tanke och omtanke. Där lusten är vår drivkraft och där glädjen smittar.

En plats med stark tradition för gränslöst skapande. Där gemensam vilja och kunskap får livet att lyfta och idéer att bli verklighet.

En plats i rörelse som bygger på mångfald och hållbarhet. Där allt är nära och alla har betydelse.

Läs mer om vår vision