Huvudmeny

Huvudgren:

Uppleva och göra

twitter

Kontakt

Ställ en fråga
#Kulturhelgen logotyp

Kulturhelgen 2024 — anmälan är öppen!

Nu är det dags att planera höstens kulturhelg i Vaggeryds kommun. Älskar du konst och kultur? Vill du vara med som utställare eller göra en aktivitet? Tillsammans ska vi planera för en kulturhelg att minnas.

2024 års kulturhelg går av stapeln den 18-20 oktober. Kultur- och fritidsförvaltningen i Vaggeryds kommun bjuder in konstnärer, kreatörer, företagare, föreningar, församlingar och andra aktörer att delta. Tillsammans skapar vi nya koncept och verksamheter och visar upp det fina som redan finns. Vi hoppas på att vi kan erbjuda ett brett utbud av konst, musik och teater.

Konstutskottet arrangerar som tidigare år en samlingsutställning där vi presenterar konstnärer som har koppling till kommunen. Varje konstnär får lämna in två verk och utställningen brukar vara mycket populär och ett smakprov på vad som kan upplevas på konstrundan under lördagen och söndagen.

Intresseanmälan att delta

Senast den 1 juni vill vi ha in intresseanmälningar för att delta i samlingsutställningen, konstrundan, om du vill erbjuda en aktivitet, en föreställning eller annat evenemang.

Syftet med att samla in föranmälningar är att i god tid kunna ta fram markandsföringsmaterial och även hjälpa kreatörer att hitta nya samarbeten och samordna behov till exempel av lokaler.

Tillsammans gör vi en kulturhelg att minnas och en grogrund för ett rikt kulturliv året om.

Vartannat år avsätter kultur- och fritidsnämnden medel till en kulturhelg för att belysa det ideella kulturlivet i kommunen och ur ett brett perspektiv lyfta fram olika konst- och kulturaktiviteter.

Kontaktuppgifter

Om du vill veta mer eller har någon fråga om kulturhelgen?

Hör av dig till Cecilia von Strokirch, e-post: cecilia.von-strokirch@vaggeryd.se

Hjälpte informationen dig?

Tack för att du hjälper oss förbättra webbplatsen!

Vad kan vi förbättra?
Senast uppdaterad:

Sidansvarig:

Christin Henryd