Uppleva och göra

Obs! Denna nyhet är från 2019-02-05 och kan vara inaktuell.

Publicerad: 2019-02-05

Tillsammans gör vi skillnad - inspirationskväll

Så kan Vaggeryds kommun lyckas vara en attraktiv plats för utveckling!

Du som är verksam inom handel/service, näringsliv, föreningsliv, politiken i Vaggeryds kommun är den 4 februari välkommen till en kväll för inspiration och dialog.

Tanken är att vi tillsammans i samtal och erfarenhetsutbyte tar nya steg för hur vi gemensamt ska fortsätta stärka och utveckla kommunen som plats med fokus på:

• handel och centrumutveckling
  • lokal besöksnäring
  • boende och landsbygdsutveckling

Gästföreläsare

Lina Bjerke från Jönköping University kommer att dela med sig av sin forskning om hur kommuner lyckas vara attraktiva platser för boende och företagande och vilken betydelse det har för kompetensförsörjning, innovation, förnyelse och tillväxt.

Gästföreläsare Lina Bjerke är doktor i nationalekonomi Internationella Handelshögskolan i Jönköping (JIBS) och del av CEnSE (Centre for Entrepreneurship och Spatial Economics).

Anmäl dig redan idag, begränsat antal platser.

Tillsammans skapar vi förutsättningar för att Vaggeryds kommun ska vara en attraktiv plats att leva, bo och verka i.

Varmt välkommen! Kvällen arrangeras av Vaggeryds kommun och Vaggeryds Näringslivsråd.

Datum: 4 februari kl 18.30 - 20.30.
Plats: Folkets Hus, Vaggeryd
Vi bjuder på kaffe och fralla.

2019-02-05

Johan Lundell