Huvudmeny

Huvudgren:

Uppleva och göra

Kontakt

twitter
  • Ingen giltig användare vald.

Ställ en fråga
Publicerad: 2019-03-15

Ungdomar på event.

50 000 kronor till ungdomsprojekt i kommunen

Är du ungdom och vill dra igång ett kulturprojekt? Då kan du söka ekonomiskt bidrag av kommunen för att driva igenom projektet. Håll ögonen öppna, för snart drar ansökningarna igång.

Ett ungdomsprojekt kan vara väldigt många olika saker. Det skulle kunna vara en LAN-träff, en konstutställning, en poetry slam-kväll eller kanske en skaparverkstad, för att nämna några exempel.

Har du en sådan idé som du skulle vilja förverkliga? Nu har du som ungdom chans att göra det, eftersom kultur- och fritidsnämnden har beslutat att sätta undan 50 000 kronor som kommer att fördelas mellan olika kulturrelaterade ungdomsprojekt under 2019.

Du kommer med hjälp av en kontaktperson att driva projektet, från start till genomförande och hela vägen till redovisning.

Ansökningarna har inte öppnat än, men så snart det drar igång så kommer vi att gå ut med det på hemsidan och på sociala medier. Se till att prenumerera på vårt nyhetsbrev eller följa oss på Facebook så att du håller koll på när ansökningarna drar igång.

Hjälpte informationen dig?

Tack för att du hjälper oss förbättra webbplatsen!

Vad kan vi förbättra?
Senast uppdaterad:

2019-03-15

Sidansvarig:

Alija Bucuk

Här ger vi plats för att göra skillnad

En plats för möjligheter formad med tanke och omtanke. Där lusten är vår drivkraft och där glädjen smittar.

En plats med stark tradition för gränslöst skapande. Där gemensam vilja och kunskap får livet att lyfta och idéer att bli verklighet.

En plats i rörelse som bygger på mångfald och hållbarhet. Där allt är nära och alla har betydelse.

Läs mer om vår vision