Huvudmeny

Huvudgren:

Uppleva och göra

twitter

Kontakt

  • Ingen giltig användare vald.

Ställ en fråga
Obs! Denna nyhet är från 2019-03-15 och kan vara inaktuell.

Publicerad:

Ungdomar på event.

50 000 kronor till ungdomsprojekt i kommunen

Är du ungdom och vill dra igång ett kulturprojekt? Då kan du söka ekonomiskt bidrag av kommunen för att driva igenom projektet. Håll ögonen öppna, för snart drar ansökningarna igång.

Ett ungdomsprojekt kan vara väldigt många olika saker. Det skulle kunna vara en LAN-träff, en konstutställning, en poetry slam-kväll eller kanske en skaparverkstad, för att nämna några exempel.

Har du en sådan idé som du skulle vilja förverkliga? Nu har du som ungdom chans att göra det, eftersom kultur- och fritidsnämnden har beslutat att sätta undan 50 000 kronor som kommer att fördelas mellan olika kulturrelaterade ungdomsprojekt under 2019.

Du kommer med hjälp av en kontaktperson att driva projektet, från start till genomförande och hela vägen till redovisning.

Ansökningarna har inte öppnat än, men så snart det drar igång så kommer vi att gå ut med det på hemsidan och på sociala medier. Se till att prenumerera på vårt nyhetsbrev eller följa oss på Facebook så att du håller koll på när ansökningarna drar igång.

Hjälpte informationen dig?

Tack för att du hjälper oss förbättra webbplatsen!

Vad kan vi förbättra?
Senast uppdaterad:

Sidansvarig:

Alija Bucuk