Uppleva och göra

• Ingen giltig användare vald.

Publicerad: 2019-04-16

Ungdomar på event.

Sök pengar till ungdomsprojekt redan idag!

Är du ungdom och vill dra igång ett kulturprojekt? Nu kan du söka ekonomiskt bidrag av kommunen för att få din projektidé att bli till verklighet.

Ett ungdomsprojekt kan vara väldigt många olika saker. Det skulle kunna vara en LAN-träff, en konstutställning, en poetry slam-kväll, musikföreställning eller kanske en skaparverkstad.

Har du något kulturrelaterat projekt som du skulle vilja dra igång i Vaggeryds kommun? Passa då på och ansök om pengar!

Ansökningen är nu öppen och kommer fortsätta att vara öppen under 2019 tills projektpengarna tar slut – så vänta inte med att skicka din ansökan!

Läs kriterierna och ansök om pengar här:

2019-04-16

Alija Bucuk